We staan klaar om iedere ondernemer te ondersteunen

We staan klaar om iedere ondernemer te ondersteunen

Op deze pagina vind je alle noodzakelijke gegevens om met ons in contact te komen. Ons kantoor is gevestigd in De Gruyter Fabriek.

Veemarktkade 8 (ingang G, ruimte 6225)
5222 AE 's-Hertogenbosch

Postbus 70.001
5201 DA 's-Hertogenbosch

KVK-nummer: 16011950
Btw-nummer: NL824792099B03

Telefoon: 073-6904242

Heb je een vraag over uw locatie? Of een vraag over orde en netheid of voor technisch pandbeheer? 

Meld storingen via ‘Mijn BIM’ 

Uitsluitend bij zeer urgente storingen buiten kantooruren: 073-6904244

E-mail: info@nvbim.nl

Routeomschrijving (auto)

Vanuit het noorden:
Volg de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Voeg in op de A59 richting Ring-Noord/Waalwijk. Neem afslag 46 Engelen en sla linksaf bij de stoplichten aan het einde van de afrit. Volg de Rietveldenweg en sla bij de tweede stoplichten linksaf naar de Zandzuigerstraat. Bij de eerstvolgende stoplichten sla je rechts en direct weer rechts naar de Veemarktkade. De Gruyter Fabriek toegang bevindt zich aan het linkerzijde. Toegang tot het parkeerterrein vind je na 100 meter aan de linkerkant. 

Vanuit het oosten: 
Volg de A59 tot aan ’s-Hertogenbosch en voeg in op de A2/A59 richting Utrecht. Volg bij het knooppunt Empel de borden naar de A59 richting Waalwijk. Neem op de A59 afslag 46 Engelen en sla linksaf bij de stoplichten aan het einde van de afrit. Volg de Rietveldenweg en sla bij de tweede stoplichten linksaf naar de Zandzuigerstraat. Bij de eerstvolgende stoplichten sla je rechts en direct weer rechts naar de Veemarktkade. De Gruyter Fabriek toegang bevindt zich aan het linkerzijde. Toegang tot het parkeerterrein vind je na 100 meter aan de linkerkant. 


 

Vanuit het zuiden: 
Volg de A2 richting ’s-Hertogenbosch en neem de afslag 23 Tilburg richting Ring ’s-Hertogenbosch-West/Centrum/Tilburg/N65. Rij door tot knooppunt Vught en rijd rechtdoor richting de Randweg. Sla bij de tweede stoplichten rechtsaf naar de Magistratenlaan en vervolg de weg langs het Centraal Station op de Nelson Mandelalaan. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Zandzuigerstraat en bij de volgende stoplichten linksaf naar de Veemarktkade. Sla vervolgens direct rechtsaf. De Gruyter Fabriek toegang bevindt zich aan het linkerzijde. Toegang tot het parkeerterrein vind je na 100 meter aan de linkerkant. 

Vanuit het westen:
Volg de A59 richting ’s-Hertogenbosch en neem afslag 46 Engelen. Sla rechtsaf bij de stoplichten aan het einde van de afrit. Neem op de Rietveldenweg de tweede stoplichten linksaf en rijd door op de Zandzuigerstraat. Sla bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf en direct weer rechts naar de Veemarktkade. De Gruyter Fabriek toegang bevindt zich aan het linkerzijde. Toegang tot het parkeerterrein vind je na 100 meter aan de linkerkant.


 

Routeomschrijving (OV)

Je vindt ons in De Gruyter Fabriek, op ongeveer twintig minuten lopen vanaf het station. 

Vanuit Centraal Station ‘s-Hertogenbosch neem je de uitgang aan de westzijde. Volg de bewegwijzering ’Brabanthallen' via de Parallelweg. Bij de stoplichten aangekomen sla je linksaf en ga je aan de rechterkant het terrein van de Main Stage op. De BIM bevindt zich in De Gruyter Fabriek, op ongeveer 200 meter voorbij deze ingang.  

Neem contact op

Stuur ons een bericht

Kracht achter succesvol ondernemen

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.