Kansrijke ondernemingen verdienen het om succesvol te worden

Kansrijke ondernemingen verdienen het om succesvol te worden

Kracht van investeren

We dragen zorg voor een bloeiend en gezond economisch klimaat. Daarom investeren wij in bedrijven waarin we geloven. De ene keer met een financiering, de andere keer ondersteunen we met coaching of een duurzaam partnership. 

Ben jij op zoek naar een manier om je onderneming verder te helpen? Wij zetten graag onze kennis en contacten in om startende en groeiende ondernemingen verder te helpen. Dat doen we met onderstaande partners. 

’s-Hertogenbosch wordt gezien als aantrekkelijkste vestigingsplaats in Nederland voor ondernemers

BIM

Bossche Investeringsfonds (BIF)

Zes private investeerders, allen succesvol ondernemer, zetten hun kapitaal, kennis en netwerk in voor veelbelovende en groeiende bedrijven in de regio Noordoost Brabant. Het Bossche Investeringsfonds heeft een omvang van € 14 miljoen en is gefinancierd door de private investeerders en de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. BIF heeft een duidelijke langetermijnfocus en helpt ondernemers bij het aanbrengen van een groeiversnelling.

Website Bossche Investeringsfonds
Bossche Investeringsfonds (BIF)

Braventure

De motor achter een succesvolle startup, met de focus om jou en jouw startup te lanceren en in goede banen te leiden. Succesvolle start-ups leiden tot meer werkgelegenheid en een betere toekomst voor de regio en de wereld. 

Dit programma van de twee Brabantse universiteiten, vier hogescholen en zes ontwikkelingsmaatschappijen helpt start-ups met begeleiding, kennis, faciliteiten en op weg naar startkapitaal met het Brabant Startup Fonds (BSF). 

Website Braventure
Braventure

Brabant Life Sciences Seed Fonds (BLSF)

Het Brabant Life Sciences Seed Fonds is opgezet ter ondersteuning van de Brabantse ambitie om een leidende rol te nemen in het ontwikkelen van grensoverschrijdende life science initiatieven. De ontwikkelingen in de life sciences zijn van grote maatschappelijke en economische betekenis. De BIM is één van de partners van dit fonds dat duurzame ontwikkelingen stimuleert en initieert, door ondersteuning van veelbelovende ideeën en ondernemers. De investeringsperiode van het BLSF is inmiddels gesloten.

Website Brabant Life Sciences Seed Fonds
Brabant Life Sciences Seed Fonds (BLSF)

Leisure Ontwikkel Fonds (LOF) Noord-Brabant

Het Leisure Ontwikkel Fonds biedt een podium aan ondernemers met innovatieve en kwalitatief onderscheidende ideeën. Het fonds verstrekt leningen dat ondernemers in de vrijetijdssector helpt hun plannen te realiseren. 

Website Leisure Ontwikkel Fonds
Leisure Ontwikkel Fonds (LOF) Noord-Brabant

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.