Kracht van een duurzaam vestigingsklimaat  

Kracht van een duurzaam vestigingsklimaat  

Wij helpen je aan ruimte om te ontplooien

Met communities en hedendaagse infrastructuur vinden ondernemingen bij ons het maatwerk en de ruimte om succesvol te ondernemen.

Naast de communities Jamfabriek (food en agri), Grasso (ICT en data) en De Gruyter Fabriek (creatieve hotspot) bieden wij een breed aanbod in ruimte om te groeien op verschillende locaties in ’s-Hertogenbosch. 

Kracht van communities

Onze communities bieden ondernemers een uniek en stabiel ecosysteem als vruchtbare voedingsbodem. Hier vind je alle ruimte om te ondernemen en te groeien. 

Ontdek onze communities in De Gruyter Fabriek, Grasso en Jamfabriek. 

Ontdek de communities

Ontdek de voordelen van al onze locaties

Naast onze communities bieden wij ondernemers alle ruimte om te ontplooien op verschillende locaties. Van kantoorruimtes in het voetbalstadion van de stad tot ongepolijste bedrijfsruimtes voor opslag en ateliers, en alles daartussen. Ook op zoek naar passende ruimte voor jouw onderneming? Bekijk het huidige aanbod hieronder en vertel het ons.  

Samen zorgen we dat het vestigingsklimaat in’s-Hertogenbosch duurzaam geborgd is.

Zo helpen wij ondernemers groeien en solide te blijven. Wat voor ruimte je ook zoekt voor jouw onderneming, we hebben altijd een passende oplossing op de perfecte locatie. Neem contact met ons op, dan maken we er werk van. 

Vertel het ons

Stuur ons een bericht

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.